Schatgravers spel

Wil je kinderen ECHT laten glunderen? Wil je ze een mooie lijst geven van kwaliteiten waar ze trots op kunnen zijn? Ik kom graag Schatgravers spelen met kleine groepjes kinderen (5 kinderen per 30 minuten). Een mooie boost voor het zelfvertrouwen. Ook mogelijk om dit juist te doen met een groepje kinderen dat sociaal-emotioneel een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor leerlingen van 5 t/m 18 jaar.

 

Voor dit waardevolle spel heb ik een uitgebreide training gevolgd. Dit spel gebruik ik bij vrijwel al mijn coachees en het draagt bij aan meer zelfkennis, inzicht in eigen kwaliteiten en de ontdekking hoe deze kwaliteiten kunnen helpen bij uitdagingen.
Tussendoor zijn er kleine opdrachtjes die een lach op het gezicht toveren. Alles bij elkaar een ‘feel-good aanpak’ die kinderen / jongeren in hun kracht zet. Leerlingen die goed in hun vel zitten en weten waar ze goed in zijn laten over het algemeen minder storend gedrag zien in de groep. Een positieve boost voor de groepssfeer.

 

http://www.schatgravers.com/

 

Uurtarief € 85, bij een traject van minimaal 10 uur geldt een pakketkorting. Binnen Deventer zijn er geen  reiskosten, daarbuiten 0,30 per kilometer. Er geldt een minimale afspraak van 2 uur per bezoek.


Schatgravers spel
PDF – 98,7 KB 100 downloads