• training en coaching op maat
  • persoonlijke benadering
  • jouw hulpvraag staat centraal
  • voor iedereen vanaf 9 jaar

Wie ben ik


Prioz is de praktijk voor inzicht, ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Met vakkennis, een sterk invoelend vermogen en humor bied ik trainingen en coaching aan die bijdragen aan inzicht, ontwikkeling en zelfvertrouwen. Vanaf 9 jaar kun je bij mij terecht. 

 

Ik geloof in groeikracht door inzicht, succeservaringen en humor. In mijn werk is er niets mooier dan de glimlach van iemand  te zien wanneer hij/ zij tot betekenisvolle inzichten is gekomen en het zelfvertrouwen groeit. Onbetaalbaar!

 

Mijn naam is Judith Helderman-Koops, geboren in 1978, getrouwd en moeder van twee fantastische dochters. Met veel plezier wonen wij op de Vijfhoek in Deventer. Mijn jeugd verliep minder prettig; vele verhuizingen en nieuwe basisscholen waar ik halverwege het schooljaar instroomde. Ik ontwikkelde faalangst en perfectionisme en wat zou ik graag iemand hebben gehad die mij hierbij had geholpen. Nu ben ik die ‘iemand’ die er kan en mag zijn voor anderen.

 

Prioz staat ook voor prioriteit; prioriteit geven aan lekker in je vel zitten. Leren omgaan met stressvolle momenten, leren hoe jij goed voor jezelf zorgt! Vanuit mijn knusse praktijkruimte maak ik graag dat verschil. 

 

Sinds 2005 werk ik in het basisonderwijs als leerkracht in midden- en bovenbouw. Daarnaast ben ik al vele jaren opleider in de school  en begeleid zowel studenten van de Pabo als startende leraren. Met de Master Educational Needs (dynamisch coach) op zak had ik de smaak te pakken; Inmiddels ben ik Leren Leren specialist, Jeugdbreincoach, HSP-coach, Strongkidstrainer, Rots & Watertrainer en heb ik trainingen gevolgd om de waardevolle materialen Schatgravers en Kompasvinder in te zetten. 

 

Al deze kennis en ervaring bij elkaar en mijn persoonlijke missie maakt Prioz een waardevolle plek om te kunnen groeien.  

 

Weer in je kracht staan & zelfvertrouwen hebben:

Dat gun ik iedereen!